sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

NOBNOM lopetus ja gettosauna

Heinäkuu meni loppupeleissä aika nopsasti ja sitä myötä myös NO Booze No Masturbation haaste. Ylläripylläri en saanut seksiä joten haaste oli siis haastava sen osalta ja olo on helpottunut (pun intended). Dokaamisen (edes sen yhden) lopettaminen kuukaudeksi tuntuu ajatuksena myöskin haastavalta, varsinkin kesällä kun on kiva hengailla ulkona ym. mutta ei se silleen vaikeeta ole kun keskittyy hyvään oloon ja itsensä hoitamiseen. Ja edelleen olen sitä mieltä että jos on pakottava tarve juoda säännöllisesti alkoholia (tai väkisin rutiininomaisesti tehdä jotain muuta), sitä suuremmalla syyllä sitä pitäisi vähentää ja vähän tuulettaa kangistuneita rutiinejaan.

Mulla tämä kokeilu liittyi tosiaan vähän enemmän yleiseen skarppaukseen eikä välttämättä testotasojen mahdolliseen nostamiseen. Mut eipä pikku hormonibuustista varmaan kenellekään mitään haittaa ole. Varsinkin uni/päivärytmi on ollut retuperällä masentavan työttömyyden ja em kisojen aiheuttaman valvomisen johdosta. Kokeilu sopi hyvin siis nykyiseen elämäntilanteeseen. Myönnän kyllä että nukkumaanmeno venähtää välillä edelleen (on tullut luettua pari viikkoa aika paljon ennen nukkumaanmenoa). Ei paljoa mutta luulen että minulle täysin sopiva nukkumaanaika olisi 21-22 välillä. Jos vaan malttaisi ja pystyisi nukahtamaan aikaisemmin. Koska olen huomannut että mitä myöhemmin menee nukkumaan sen vaikeampi on nukahtaa ja sitä pöhnäisempi olo on ja herääminen on vaikeampaa. Tästä on ihan tutkimuksiakin tehty, muistaakseni :D

Mitä jäi käteen?

Emmätiä. Kyllä mun rytmi palautui/muuttui terveemmäksi ja tekemiset muuttuivat aktiivisemmiksi. Vaikea tosiaan sanoa johtuiko ''testobuustista'' vai ihan vaan ryhdistäytymisestä. Saatua energiaa ja testoa purin sitten säännöllisemmällä salilla käymisellä, pokemon- ja ingressseikkailuilla sekä tekemällä vihdoinkin demomateriaalia vuosia vanhoista ja tuoreemmistakin riffeistä. Eli vaikea sanoa johtuuko aavistuksen pirteämpi olotila ja hieman parantunut kehonkoostumus muffaamattomuusbuustista vai aktiivisemmasta elämästä ja nauhoitusten vapauttamasta päätilasta. Veikkaan jälkimmäistä mutta eipä sillä ole lopputuloksen kannalta väliä jos on parempi olla. On mulla kyllä vieläkin pitkä matka oikeasti hyvään oloon. Joku palapelin pala puuttuu vielä tai sitten säännöllisen rytmin pala on ollut väärän muotoinen.

Ihan kiva kokemus kyl enivei. On se rutinoitunut/väkisinmuffaaminen ja itsensä kiihottaminen aika tylsää ja turhaa. Todennäköisesti lopetan sen ja aikuisviihteen katsomisen kokonaan. Kaksi ekaa vikkoa ja viimeiset päivät olivat kyllä vaikeita sponttaanien semibounereitten ja muiden tuntemusten takia

Aattelin ottaa syyskuussa lisähaasteella NOBNOMNOS jossa NOS meinaa sokeria. Eli ei lisättyäsokeria, karkkia, limua ym. :D Herkkuja tulee ajoittain syötyä liikaa koska olen masennukseen/tunteella ahmija. Sokerittomuus voi olla mulle tärkeämpi asia kuin rutiininomaisenväkisinrunkkauksen vähentäminen. Sokeria pitää kyllä sitten kompensoida syömällä vieläkin enemmän oikeata ruokaa.

T.
Muffimestari

PS. Gettosaunasta.

Pe iltana tuli kutsu kaverin ja kaverien kaverien synttäreille Mustikkamaalle. La aamulla eventti muuttui mystiselle Metrosaunalle. Lokaatiota en paljasta mutta eipä sillä varmaan enää ole väliä kosksa purku uhkaa parin viikon sisään. Enivei saavuin mestoille ja paikalle oli rändomkaveriporukan toimesta kyhätty hökkelisauna javähän hengailumestoja kuten grilli. No, pakkohan se saunakin oli testata kun sinne asti vaivauduin :D Vähän epäilyttävä mesta kyllä mutta Löylyt olivat oikein mainiot ja merivesi oli virkistävää. Hieno bongaus synttärisankarilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti