sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Ingress Hämeenlinna ja Urjala

Hämeenlinna

Olin pari yötä möksällä ja kun matka kulki hämeenlinnan läpi kävin huvikseni häksäilemässä ilmeisesti Hämeenlinna keskustan huudeilla. Kaikenlaistahan sieltäkin löytyi ja aika vihreää eli vihollisen maastoa näytti olevan. Aika paljon jäi tutkimattakin koska matka mökille olisi venynyt monella tunnilla jos olisin jäänyt pitemmäksi aikaa:D Hämeenlinna itsessään oli aika samanlainen kuin kaikki muutkin ''keskisuuret'' Suomen kaupungit. Alla muutamia mielenkiintoisia kuvia kohteista mitä kerkesin tutkia.

Sotamuistomerkki

Runoilija Larin Kyöstin patsas

Nuoruus patsas

Jean Sibeliuksen patsas Sibis puistossa

Summan muistopatsas

Urjala 

Mökki sijaitsee noin 15 kilsan pääsä Urjalan keskustasta ja keskustaka ja väkilukukaan ei ole hirveän suuriole, en odottanut mitään ihmeitä. Eikä siellä juuri mitään ollutkaan. Kiva puukirkko ja vanha hautausmaa. (Ja sotamuistomerkki, mitä löytyy varmaan joka kylästä). Väinö Linnahan on syntynyt Urjalassa ja Urjala tarjoaa taustamaisemat Täällä pohjantähden alla kirjoihin. Ja ingressissäkin oli varmasti kaikki Väinö Linnan reitin kohteet mutta en niitä itse kaikkia käynyt läpi. Tai siis kävin vain suht tylsän säätiötalon pihassa.

Puukirkko ja patsas

Kustaa Hollon muistomerkki. Tämä löytyi n. 4 kilometrin päästä mökiltä ''maantien'' varrelta.

Sotamuistomerkki hautuumaalla

Nähtäväksi jää kauan jaksan seikkailla Ingressin parissa kun ne Pokemonitkin houkuttelevat aika kovaa :D Vaikka samoja kohteitahan siinäkin käytetään kun tekijä firma on kummallakin sama.  



T:
Samwais

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti