sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ultimate max out fun day ja pieni ihmiskoe

Kuten lupasin kävin eilen murskaamassa ennätykset salilla (paitsi penkin) :) Ennätyksiä tuli kyllä mutta luulen että olisin voinut valmistautua vähän paremmin kun vitutti sen verran työhommat niin sorruin piippukessuun viikolla ja perjantaina join pari lonkeroakin :) No joo en usko että noi hirveästi vaikutti.

Painoa mulla on tällä hetkellä n. 81 kiloa ja se on varmaan noussut talven aikana kun olen käyttänyt kreatiinia säännöllisesti, joskus syksyllä paino pyöri 78-79,5 välillä. Nyt käytössä ollut Universal brändin creatiini monohydraatti. Olen aiemmin kokeillut Fastin vastaavaa mutta en käyttänyt sitä joka päivä niin teho jäi varmaan huomaamatta. Vedän tota varmaan tuon purkin loppuun ja katsotaan sitten taas mitä tapahtuu :D


Creatiinia. Ja taustalla Puhdas capsin D-vitskut :D 
Uudet/nykyiset enkat on: 
Kyykky 140 kg 
Overhead press 75 kg 
Mave 180 kg 
Leuka apinaotteella 45 kg
Penkistä nousi 110 kg. 

Oon joskus 5 kiloa tukevampana nostanut penkistä 115 kg mut eipä mua penkki hirveästi kiinnosta :D Satanen nousee aina helposti ja se riittää mulle.

No enivei ''lämmittelyn'' aloitin kävelyllä salille, salilla tein aika vakio lämmittelyjä eli pakaran aktivointia, tempausvalaa ja hyvää huomenta kepillä, punnerruksia, boxihyppyjä ja ranteen ja käsivarren lämmittelyä. Ja ensimmäisenä liikkeenä oli kyykky. Nostin pikkuhiljaa painoa ja 120 ja 130 nousi helposti ni lämäsin 140 ja sekin nousi helpohkon oloisesti mutta 142,5 ei enää noussut. Alla video 140 kyykystä.
 

Otin OHP:n kyykyn jälkeen koska penkki oli varattu ja halusin mieluummin koittaa sitä tuoreempana. Pressit tuntu aika paskalta mutta pääsin melkein omaan painoon asti eli 75 kg oli uusi ennätys kokeilin 77,5 kg mutta se ei tuntunut hyvältä vaikka lähellä olikin. Oon muistaakseni 70 kg nostanut aikaisemmin. Tästä ei ole ikävä kyllävideota :D

Ohp:n jälkeen oli vuorossa maastaveto ja luulen että kovimmatmehut meni jo kyykkyyn kun en viitsinyt liian pitkää taukoa pidellä ettei menisi koko päivää salilla :D Lämmittelin suht isoilla nostoilla ja vedin 150 kg ilman vyötä, 170 kg ja 180 kg vyöllä. Kokeilin 185 kg mutta ei ollut mitään paukkuja enää :D Alla video 180 kg veto.




Maven jälkeen kokeilin huvikseni maksimi leukaa apinaotteella ja jätin yritykset helpohkoon 45 kg. Oisin varmaan jonkun verran saanut lisääkin mutta tää oli kokeilu vaan :D Alla video 40 kg ja 45 kg leuasta, 40 kg sen takia kun siinä näkyy painotkin :D. Ei varmaan menisi kisoissa läpi kun apinaotteella on vähän vaikeampi päästä tangon ''päälle'' :D

 
 

Mehut oli aika lopussa jo tässä vaiheessa mutta ajattelin sitten kokeilla penkinkin kun nyt testipäivää pidettiin :D Penkistä nousi siis 110 kg, yritin 115 kg ja se oli aika lähellä ja olisi varmaan noussut vähän tuoreempana. Tästä ei ole videota.

Eli tuollainen oli minun enkkapäiväni ja tavoitteena oli kyykätä vähintään 130 kg,mavettaa 180 kg ja pystypunnertaa 72,5 kg ja penkillä ei ollu väliä vaikka ihmetyttää etten pystynyt sivuamaan vanhaa ennätystä, no ens kerralla sitten :D Eli ihan hyvin pääsin tavoitteeseeni ja tästä on hyvä jatkaa äärimmäisiin tavoitteisiin eli n. 160 kg kyykkyyn ja 200 kg maveen. 

Ihmiskokeesta

Eli ajattelin kokeilla 2-4 viikon ajan Pavel Tsatsoulinen, Simple and Sinister ohjelmaa. Eli päivittäin tehdään tietty määrä etuheilautuksia ja turkkilaisia nousuja kahvakuulalla. En mene yksityiskohtiin ettei Pavel haasta oikeuteen :D Itse aloitan ohjelman omistamallani 20 kg kuulalla mutta pystyn sitä melkein Pavelin sanoin ''dominoimaan'' joten tarttisin isompaa kuulaa niin käyn varmaan puntilla jonkun verran. Luulen että selkä/takaketju on mun heikko kohta niin tämä kokeilu tekee varmaan ihan hyvää :D Lisäksi vedän varmaan ainakin sivulankkuja ja ehkä jotain muitakin ''core' hommia ja leukoja, kevyesti ilmanlisä painoja.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti